Venus Legacy

Niet-chirurgische silhouetteverandering

Voor de behandeling van huidverslapping, vetophoping, cellulitis en versteviging van de heupen.

Venus Legacy™ werkt op basis van de 4D™ technologie: (MP)2 + VariPulse™ + RealTime Thermal Feedback waardoor de warmte dieper in de huid doordringt met als gevolg een verhoogde bloedcirculatie, lymfedrainage, vetverbranding en huidverstrakking. Al na één behandeling zijn de resultaten zichtbaar – zonder pijn, ongemak of hersteltijd!

Meer info over de Venus Legacy

Venus-Legacy-Casebook-Page-Templates14
Venus-Legacy-Casebook-Page-Templates19.
Venus-Legacy-Casebook-Page-Templates20

Hoe werkt het?

Met behulp van de gepatenteerde (MP)² technologie gebruikt VenusLegacy™ Multi-polaire RadioFrequentie en Magnetische Pulsen die warmte genereren in het weefsel. Dit zorgt voor het verstevigen van de huid, het verminderen van rimpels, het verminderen van cellulite en de stimulatie van het natuurlijk herstelvermogen van het lichaam. Dit herstelvermogen zorgt ervoor dat er nieuw collageen en nieuwe elasltinevezels worden gevormd. Het actieve collageen in de huid trekt samen, met als resultaat een stevigere huid met minder rimpels en cellulite.

Prijzen

Venus Legacy™ behandelingen zijn non-invasief en pijnloos. Veel patiënten vergelijken de behandeling met een hot-stone massage! De duurtijd van de behandeling is afhankelijk van het te behandelen gebied. U kunt tijdens de behandelingen al vooruitgang zien.
Voor het lichaam worden 8 – 12 behandelingen geadviseerd.

Blijf op de hoogte en schrijf je in!