mesopeel®

PEELING PROFESSIONAL SOLUTIONS gecombineerde kracht voor elke behoefte Innovatief assortiment chemische peelings met de exclusieve senopeptide® en multi-acid technology om de belangrijkste esthetische problemen te behandelen op een effectieve, veilige en voorspelbare manier.
Boek online
mesopeel jessner

wat is mesopeel®?

mesopeel® is een geavanceerde reeks chemische peelings. ontworpen voor professionals in de esthetische sector die veilige en effectieve producten van hoge kwaliteit nodig hebben.

Oplossingen die de meest voorkomende esthetische aandoeningen behandelen en de huid doen stralen en turgescent maken, de textuur verbeteren en de belangrijkste tekenen van veroudering en huidimperfecties verminderen.

mesopeel®
jessner pro

PEELING PROFESSIONAL SOLUTIONS

Peeling geïndiceerd voor behandeling van de tekenen van veroudering. Hertexturiseert en vermindert rimpels en expressielijnen, verbetert de stevigheid, revitaliseert de huid en maakt ze weer helder.

mesopeel®
eyecon

PEELING PROFESSIONAL SOLUTIONS

Peeling met anti-aging werking, geïndiceerd voor het perioculaire gebied. Vermindert rimpels, expressielijnen en donkere kringen, en zorgt voor een verhelderende en revitaliserende werking.

mesopeel®
melanostop tranex

PEELING PROFESSIONAL SOLUTIONS

Depigmenterende peeling die de epidermale vernieuwing versnelt voor de eliminatie van oppervlakkige melanine. Zorgt voor een zichtbare verbetering van teint en helderheid.

 

 

mesopeel®
blemiskin

PEELING PROFESSIONAL SOLUTIONS

Peeling met keratolytisch, comedolytisch, ontstekingsremmend en antibacterieel effect. Maakt de textuur en teint van de huid egaal, bevordert de controle van de talgafscheiding en verkleint de poriën.

Prijzen

peeling incl LED therapie 120€
kuur 5 behandelingen met LED 570€

Bij het nemen van een kuur krijg je 20% korting op de aankoop van thuisproducten, in 1x te betalen.

 

 

Zencare huidverbeteringsinstituut

Bij ons kan je terecht voor huidverbeteringen, gelaatsverzorgingen, figuurcorrecties en schoonheidsbehandelingen.

Waar kan je ons vinden?

Frans Van De Meulebrouckestraat 17
9620 Zottegem

+32 476 20 61 91

info@zencare.be

Openingsuren

MAANDAG: op afspraak
DINSDAG: op afspraak
WOENSDAG: op afspraak
DONDERDAG: op afspraak
VRIJDAG: op afspraak
ZA en ZO: gesloten